Tamaş s-a făcut, din nou, de râs: fundaşul Stelei s-a dus beat la antrenament. Clubul îi pregăteşte o amendă-record

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tamaş (stânga) a comis-o şi la Steaua
Tamaş (stânga) a comis-o şi la Steaua

Ajuns la 31 de ani şi, probabil, ultima mare echipă din carieră, fostul internaţional nu vrea să se potolească şi arată că n-a învăţat nimic din greşelile comise în trecut.

Gabi Tamaş a fost adus, în iarnă, la Steaua din postura de fotbalist liber de contract, însă n-a rupt gura târgului de la începutul returului.

A bifat opt meciuri în campionat, dar prestaţiile sale au fost departe de cele cu care a ajuns la grupări, precum Galatasaray, Spartak Moscova sau Auxerre. Probabil, stoperul român ar fi jucat şi acum la un nivel mult mai înalt, dacă n-ar fi plătit pentru slăbiciunea sa pentru alcool.

Tamaş a avut probleme din această cauză la mai toate echipele la care a evoluat, iar acum, potrivit Digi Sport, a dat-o în bară şi la Steaua.

Amendă de 50.000 de euro

Fostul internaţional s-ar fi prezentat în stare de ebrietate la antrenamentul de duminică şi, culmea tupeului, i-ar fi cerut lui Gâlcă să fie învoit!

Pentru a nu crea un scandal şi mai mare, antrenorul Stelei a fost de acord ca Tamaş să fie trimis acasă. Mai mult, l-a folosit integral, miercuri, în finala Cupei Ligii, însă asta deoarece la meciul respectiv, Steaua a aliniat, oricum, o garnitură cu multe rezerve.

Acum însă, lui Tamaş i se pregăteşte o amendă-record, de 50.000 de euro, ceea ce înseamnă salariul său pe două luni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite