Tamaş, descris ca un supererou: „Pe el poţi să tai lemne. El pune capul pe linia de tramvai şi deraiază tramvaiul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un component al Generaţiei de Aur i-a făcut o descriere fabuloasă fundaşului de 31 de ani, care tocmai a semnat cu Steaua.

Gabi Tamaş a ajuns subiect de bancuri pe internet, după ce a preferat să-şi întoarcă spatele formaţiei sale de suflet şi să meargă la Steaua. Dacă unii l-au ironizat pentru această alegere, în schimb, peluza Cătălin Hîldan a avut un mesaj dur pentru fostul idol din „Ştefan cel Mare“.

Ironizat de unii şi atacat de alţii, Tamaş a primit o susţinere consistentă din partea unui fost internaţional, Daniel Prodan. Fost fundaş la rândul său, acesta i-a făcut o caracterizare incredibilă lui Tamaş, la Dolce Sport.

Ce a spus?

„Gabi Tamaş e un monument de bunătate sufletească, e un băiat excepţional. E un fotbalist polivalent. Singurul lucru de care îmi e frică e să nu forţeze cu genunchiul. Să nu forţeze din cauza presiunii. În rest, n-am niciun fel de dubiu, el se va adapta, cu siguranţă. Gabi Tamaş nu e fricos, pe el poţi să tai lemne, e bărbat adevărat. El e un jucător care bagă capul în contre, care pune capul pe linia de tramvai şi deraiază tramvaiul. Îi felicit pe cei de la Steaua că s-au gândit să-l ia pe Tamaş. Au făcut o afacere bună“, a declarat Prodan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite