Foame de bani: impresarul lui Tamaş a dezvăluit salariul refuzat de jucător la Dinamo. Pentru ce suma a ales Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Manea
Florin Manea

Chiar dacă e o formaţie aflată în insolvenţă, trupa din „Ştefan cel Mare“ era dispusă să facă un efort financiar uriaş pentru a nu-l pierde pe stoperul de 31 de ani în detrimentul rivalei din Ghencea.

Omul care l-a lansat pe Gabi Tamaş în fotbalul mare, Cornel Dinu, a dezvăluit că prima de instalare de 150.000 de euro oferită de Steaua l-a determinat pe fostul apărător al „câinilor“ să meargă în Ghencea.

La câteva ore după dezvăluirile făcute de Dinu, la Dolce Sport, impresarul stoperului, Florin Manea, a oferit detalii suplimentare despre oferta celor de la Dinamo pentru Tamaş.

Ce a spus?

„Cei de la Steaua m-au sunat la două zile după ce Gabi a reziliat contractul cu Watford. Tamaş a fost surprins că e dorit de Steaua. În momentul în care am văzut că nu sunt oferte din străinătate, iar Steaua ne tot sună, a intrat şi Dinamo pe fir. El îşi dăduse acordul să meargă la Steaua în momentul în care Dinamo l-a ofertat. În momentul în care s-a auzit că-l ia Steaua, cei de la Dinamo au mărit oferta. Eu n-am vrut să mai negociem cu Dinamo, pentru că Gabi îşi dăduse acordul să mearga la Steaua. Dar el a zis că e moral să discute şi cu Dinamo. Îl trăgea sufletul spre Dinamo“, şi-a început Manea seria dezvăluirilor.

Impresarul a vorbit şi despre contractul pe care „câinii“ îl aveau pregătit pentru Tamaş, care va avea un salariu de 25.000 de euro lunar la Steaua.

„Cu patru zile înainte să se audă de Steaua, Dinamo i-a oferit lui Tamaş cam ce e acum la echipă. Apoi, au schimbat propunerea şi au oferit mai mult, adică 150.000 de euro pe an“, a spus Manea, care a adăugat că înţelegerea dintre Steaua şi Tamaş e valabilă până în iarna anului 2017.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite