Florin Talpan, un colonel isteric: I-a speriat pe cei din studio. „Parcă sunteți la Mărășești“ VIDEO

0
Publicat:

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis ca „meciul“ CSA Steaua – FCSB pentru palmaresul din perioada 1947 – 2003 să se „joace“, metaforic vorbind, de la 0-0. Pentru că acest proces se va rejudeca, după ce, într-o primă fază, Clubul Sportiv al Armatei obținuse niște victorii importante în instanță.

Acest verdict venit de la ÎCCJ l-a scos din sărite pe juristul Ministerului Apărării Naționale (MApN), Florin Talpan. Care, și în trecut, a avut niște derapaje comportamentale în mass-media din cauza cărora a și primit, în mod oficial, avertismente din partea superiorilor săi. De această dată însă, în intervenția sa în cadrul Fanatik Superliga, emisiune moderată de Ioana Cosma, Florin Talpan s-a autodepășit! Pentru că a făcut o criză halucinantă de nervi, lăsându-i pe cei aflați în studio cu gura căscată.

Florin Talpan
Florin Talpan

Văzând comportamentul unui om angajat în armata română, jurnalistul Alin Buzărin a avut câteva remarci savuroase: „Parcă sunteți la Mărășești…Are momente în care seamănă cu Eremia Grigorescu“. Buzărin a fost potolit de Ioana Cosma, vizibil îngrijorată pentru starea de sănătate a lui Talpan, după cum se poate vedea în imaginile care au apărut, între timp, pe Youtube.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite