Surpriza lui Radu Voina! Vezi lotul pentru turul cu Viborg

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ramona Maier, handbalistă revenită după o pauză de mai bine de două luni cauzată de o accidentare la antrenamentele echipei naţionale, a fost inclusă de către Radu Voina în lotul cu care Oltchim va aborda meciul tur din finala Ligii Campionilor, în deplasare, cu Viborg.

Olena Vaşciuk, Anastasia Pidpalova, Gabriella Szucs, Roxana Gatzel, Valentina Ardean Elisei şi Mihaela Smedescu au fost handbalistele la care Voina a renunţat pentru meciul din Danemarca, care va avea loc sâmbătă şi va fi transmis în direct de PRO TV de la ora 17.15

Antrenorul galacticelor a anunţat lotul după antrenamentul de joi dimineaţă, iar din el lipsesc desigur şi Clara Vădineanu, care este accidentată, şi Tereza Pâslaru, care a revenit după ce a născut.

Iată lotul pentru Danemarca:
Portari - Paula Ungureanu şi Talida Tolnai
Pivoţi - Oana Manea şi Ionela Stanca
Linia de 9 metri - Steluţa Luca, Adina Meiroşu, Narcisa Lecuşanu, Valeria Beşe şi Patricia Vizitiu, Cristina Neagu şi Reghyna Shymkute
Extreme - Ramona Maier, Iulia Puşcaşu şi Adriana Nechita

Este normal ca fetele care nu au prins lotul să fie supărate, le înţeleg, toate au muncit şi s-au antrenat foarte bine. Ele se vor alătura lotului Oltchimului imediat după turul finalei, vor veni la Bucureşti acolo unde tot clubul se mută pentru o săptămână. Toate jucătoarele au şansa să joace în retur", a declarat Voina.

Oltchim s-a antrenat astăzi pentru ultima oară la Râmnicu Vâlcea şi va sosi la Bucureşti, de unde mâine va decola cu destinaţia Herning.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite