Surpriză colosală: CSM Bucureşti, învinsă după 527 de zile în România! Neagu şi colegele ei s-au predat la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Neagu (stânga)
Cristina Neagu (stânga)

O echipă construită din bani publici, cu vedete de cinci stele, care ţinteşte câştigarea Ligii Campionilor în acest sezon, a avut parte de un duş rece.

Rezultatele meciurilor din Liga Naţională de handbal feminin sunt, de obicei, de interes minim. Asta deoarece, etapă de etapă, se întâmplă acelaşi lucru: CSM Bucureşti câştigă şi aleargă de una singură spre titlu.

Astăzi însă, în etapa a 14-a, s-a înregistrat o mare surpriză. La meciul dintre ocupantele primelor două poziţii în clasament, SCM Craiova a învins-o pe CSM Bucureşti, scor 23-21. La pauză, „tigroaicele“ au condus cu 12-11, însă surpriza s-a conturat în partea secundă a meciului.

Chiar şi după acest eşec, CSM Bucureşti rămâne pe primul loc în campionat cu 54 de puncte, locul 2 fiind ocupat de SCM Craiova, 42 de puncte.

Rezultatul de astăzi a pus capăt unei serii de 38 de meciuri fără înfrângere pentru CSM Bucureşti în Liga Naţională. Ultima dată, „tigroaicele“ fuseseră învinse la 26 septembrie 2016, 27-30 cu Dunărea Brăila, în etapa a 4-a a sezonului 2016-2017!

SCM Craiova şi CSM Bucureşti vor reprezenta România, în weekend, în competiţiile europene..

Oltencele vor juca, sâmbătă, în Rusia cu Lada Togliatti, în optimile Cupei EHF. Româncele au şanse mici de calificare, după ce au pierdut, în tur, acasă, scor 23-25.

CSM Bucureşti va juca tot în Rusia, sâmbătă (ora 15.00, Digi Sport, Telekom Sport), în ultima etapă din Grupele Principale al Ligii Campionilor. Neagu şi colegele ei, calificate deja în sferturi, vor întâlni Rostov 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite