Suporterii Craiovei, evacuaţi şi reţinuţi pe stadionul din Lubin. Fanii gazdelor le-au luat apărarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova a jucat lamentabil contra Zoryei
Craiova a jucat lamentabil contra Zoryei

Şi bătuţi, şi cu banii luaţi. CS Universitatea a fost învinsă cu 1-0 de Zorya, în turul III al Conference League, în meciul disputat în Polonia, la Lubin. Cum asta nu a fost de ajuns, fanii oltenii au avut de tras din cauza excesului de zel al forţelor de ordine.

Universitatea Craiova a dezamăgit, evoluând slab în faţa formaţiei ucrainene Zorya Lugansk, care nu mai jucase un meci oficial de opt luni. Dacă pe teren alb-albaştrii au fost anihilaţi de gazde, în tribune, galeria olteană a avut probleme. Cele câteva zeci de suporteri prezenţi pe arena dinn Lubin au fost evacuaţi de forţele de ordine după ce au aprins mai multe torţe, în repriza secundă. Aceştia au fost evacuaţi temporar, fiindu-le permis accesul pe stadion spre finalul partidei.

Poliţiştii au reţinut şi au amendat pe câţiva dintre aceştia. Ei au fost susţinuţi totuşi de o parte a fanilor ucraineni, dar şi de câţiva dintre suporterii formaţiei locale, Motor Lublin, prezenţi la meci. Aceştia au scandat numele echipei craiovene, precum şi lozinci împotriva forţelor de ordine.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite