Superapă: Astra a luat Supercupa României după un meci desfăşurat într-o „cadă“. Golul a fost de cascadorii râsului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR a câştigat Cupa României, la Bucureşti, în faţa celor de la Dinamo, însă a „reuşit“ să piardă, la Cluj, trofeul care a deschis sezonul 2016-2017.

Astra „rade“ trofeele pe plan intern. După Cupa României (2013-2014), Supercupa României (2014) şi titlul din sezonul trecut, acum giurgiuvenii au „sărbătorit“ primul meci cu Marius Şumudică suspendat, cucerind un nou trofeu.

Pe „Cluj Arena“, într-un decor apocaliptic, în care a plouat torenţial, s-a jucat bambilici, nu fotbal. 22 de jucători au oferit o luptă surdă pentru balon, neputând fi vorba de vreo tactică sau de vreo idee de joc. O astfel de partidă a avut un gol pe măsură: Larie a încercat să-i dea o pasă înapoi portarului Marc, mingea s-a oprit într-o baltă, goalkeeper-ul a degajat, totuşi, la disperare, dar balonul a sărit până la William De Amorim care a înscris în poarta goală (86).

Pe final, în al treilea minut al prelungirilor, CFR Cluj a fost la un pas de egalare, după un balon aruncat în careu, însă cinci fotbalişti ai „feroviarilor“, aflaţi în faţa porţii, n-au putut înscrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite