„Palma“ turcilor dată ziariștilor români: „circarul“ Șumudică, mediatizat la noi, făcut de rușine la ei VIDEO

0
Publicat:

La 52 de ani, Marius Șumudică rămâne un antrenor cu rezultate bune care, din păcate, periodic își da câte un „autogol“ prin comportamentul său infantil, fără nicio legătură cu ce presupune meseria pe care o practică.

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Adevărul a trecut în revistă, la un moment dat, cele mai grave derapaje ale lui Șumudică în cadrul unui material intitulat „Şumudică, <<nebunul>> simpatic, a devenit antipatic“. Acel articol oferă portretul neplăcut al unui tehnician priceput, dar care singur și-a făcut un mare rău la diferite formații.

Acum, când are un alt mandat la Gaziantep, fostul rapidist își complică, din nou, singur viața într-o perioadă în care nici rezultatele nu sunt de partea sa, după cum Adevărul a arătat aici.

Duminică, după remiza din deplasare cu Sivasspor (2-2), încă un meci fără victorie în campionat în 2024, Șumudică a „reușit“ să facă un circ atât de mare, încât, pur și simplu, i-a scârbit pe jurnaliștii locali. Tehnicianul lui Gaziantep a făcut gesturi obscene către spectatorii din tribune și s-a certat cu oficialii și jucătorii formației adverse.

Pentru a taxa aceste derapaje, jurnaliștii turci l-au așteptat pe Șumudică în sala de conferință. Când acesta și-a ocupat locul, fiind pregătit să dea declarații, ziariștii l-au informat că nu sunt interesați de ce are de spus, urmând să-i boicoteze conferința. Imediat, cei din sală s-au și ridicat și au părăsit conferința, lăsându-l pe Șumudică singur cu transalatorul său.

Din păcate pentru tehnicianul român, în loc să realizeze gravitatea situației și să-și ceară scuze pentru ce a făcut, Șumudică și-a continuat circul. Și a râs de ziariștii turci care au părăsit sala, imaginile de mai jos fiind elocvente pentru ceea ce s-a întâmplat.

PRIMA FILMARE CU MOMENTUL BOICOTULUI

A DOUA FILMARE CU BOICOTUL CONFERINȚEI

În România, prostiile lui Șumudică sunt „subiecte tari“

Modul în care au procedat jurnaliștii turci e o „palmă“ pentru unii ziariști români care savurează circul provocat de Șumudică, de câte ori acesta se întoarce în țară. Numai ultimele două reveniri ale tehnicianului în România au provocat niște episoade dezgustătoare pe aeroport. Care, în loc să fie taxate de reporteri, au fost transformate în „subiecte tari“.

Prima dată, tehnicianul lui Gaziantep a plecat în timpul interviului și a catalogat întrebările primite de ziariștii drept niște „prostii“, după cum se poate vedea mai jos:

A doua oară, Șumudică s-a făcut remarcat pentru că, printr-un limbaj de mahala s-a luat de un alt om care voia să facă o poză cu el, dar avea trening cu FCSB. Și acest episod jenant, care poate fi văzut mai jos, a fost relatat intens de unele canale media, la vremea respectivă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite