Steliştii au petrecut la vila lui Reghecamf din Snagov cu muzică populară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râpă, Chiricheş, Pintilii, Latovlevici ies cu barca pe lacul Snagov FOTO: FACEBOOK
Râpă, Chiricheş, Pintilii, Latovlevici ies cu barca pe lacul Snagov FOTO: FACEBOOK

Înaintea meciului cu CFR Cluj din această seară, steliştii s-au relaxat o zi întreagă la vila antrenorului, ascultând muzică populară şi plimbându-se cu barca pe lac.

„Suntem o familie şi vreau ca băieţii să fie prieteni între ei şi în afara terenului”, spunea Laurenţiu Reghecampf. În lunile petrecute la Steaua, antrenorul se pare că a reuşit să facă acest lucru: să-i apropie pe fotbalişti şi să creeze, dincolo de un lot omogen, un grup unit. Dovadă este şi „păţania” de zilele trecute, atunci când jucătorii echipei din Ghencea, împreună cu soţiile, iubitele şi copiii, au stat ore bune împreună la Snagov. Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria au organizat o petrecere pentru sărbătoriţii zilei, căpitanul Alex Bourceanu, şi Gabi, soţia lui Mihai Pintilii. Amfitrion a fost chiar Reghe, cel care a fost responsabil şi cu partea culinară.
După ce au mâncat, Chiricheş, Rusescu şi Pintilii au vrut să facă o plimbare cu barca, aşa că şi-au luat consoartele, dar şi pe alţi doritori şi s-au dus la o plimbare pe lacul Snagov. Pe toată durata petrecerii, de la vila lui Reghe a răsunat muzica, dar nu manele, aşa cum poate ar fi crezut unii, ci muzică populară. Acordurile melodiilor din folclorul românesc le-au deschis apetitul pentru petrecere şi vecinilor antrenorului Stelei, care au ieşit şi cu  bărcile la plimbare, pentru a se distra alături de jucătorii care vor câştiga campionatul în acest sezon.

Pârvulescu, absent motivat

La petrecerea stelistă au luat parte aproape toţi jucătorii clubului din Ghencea. Absenţi au fost  doar Mihai Costea – un jucător care nu prea e agreat de restul coechipierilor şi care nu obişnuieşte să iasă cu colegii la astfel de evenimente – Adi Rocha, Stefan Nikolici şi Paul Pârvulescu. Ultimul a fost nevoit să rămnă acasaă alături de soşţia lui Ana, şi de fiul care i s-a născut acum două săptămâni.

petrecere Steaua
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite