Se-ntâmplă în Liga I. Rapid a învins Severinul şi are primă de meci un grătar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rapid a câştigat meciul cu CS Turnu Severin FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
Rapid a câştigat meciul cu CS Turnu Severin FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

Ceea ce poate părea un pamflet de pe un site de specialitate se dovedeşte a fi realitate la Rapid. Tehnicianul giuleştenilor, Marian Rada, şi-a felicitat jucătorii pentru victoria reuşită în faţa lui CS Turnu Severin şi a promis că-i recompensează pe aceştia cu o ieşire la un grătar.

„A fost greu şi aveam convingerea că aşa va fi. Am început bine, am înscris, am mai fi putut marca. Îmi pare rău că în a doua repriză nu am mai lovit pe contraatac. Sunt mulţumit de băieţi. Au o atitudine de jucători care respectă culorile Rapidului. Pot câştiga oriunde, pe orice teren. Am la dispoziţie un lot de jucători care fac totul pentru fotbal. Le-am spus că trebuie să joace şi în vară vom vedea ce se întâmplă. 

Trebuie să existe respect pentru nişte oameni care dau totul la locul de muncă. Mâine vor avea primă de la mine un grătar. Aceşti jucători merită respect“, a declarat Marian Rada după meci. Victoria de vineri, de pe teren propriu, plasează Rapidul pe locul şase în Liga I, cu 44 de puncte acumulate şi cu şase etape rămase de disputat înaintea finalului de sezonul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite