"Stejarii", la un pas să se facă de râs. România a învins greu modesta echipă a Germaniei la CE de rugby

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Stejarii" au învins greu modesta naţională a Germaniei, scor 17-12 (8-6), sâmbătă, în deplasare, în etapa a patra a Campionatului European de rugby.

'Stejarii'' au întâlnit sâmbătă după-amiază cea mai slabă echipă din al doilea eşalon valoric al rugby-ului continental, Germania şi a fost la un pas de o mare ruşine. România a câştigat cu mari emoţii, scor 17-12, dar a tremurat serios pentru o victorie chinuită, care le-a adus nemţilor primul punct, oferit ca bonus defensiv, în cadrul grupei de la Campionatul European de rugby, scrie Agerpres.

Pe parcursul celor două reprize, tricolorii au jucat extrem de slab şi le-au permis nemţilor să înscrie şi chiar să spere la o victorie. Totuşi, loviturile de penalitate transformate de Botezatu pe final i-au adus României victoria, care vine să spele eşecul suferit în urmă cu două săptămâni, în deplasare, cu Rusia, scor 13-16. După meciul cu Germania, "stejarii" vor întâlni Georgia, pe teren propriu, la 21 martie, aceasta fiind derby-ul grupei. 

România a urcat temporar pe primul loc, cu 15 puncte (4 jocuri), urmată de Georgia, 13 p (3 j), Rusia, 9 p (3 j), Spania, 5 p (3 j), Portugalia, 5 p (3 j), Germania, 1 p (4 j).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite