România întâlneşte sâmbătă Germania la Campionatul European de Rugby. "Stejarii" au mare nevoie de victorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Răzvan Păsărică
FOTO Răzvan Păsărică

După eşecul cu Rusia, de la Krasnodar, pentru România urmează o nouă deplasare, de această dată la Heidelberg, unde “stejarii” se vor duela cu Germania în etapa a patra a Campionatului European de rugby.

Înfrângerea în faţa Rusiei a fost greu de digerat, dar tricolorii caută acum să-şi spele păcatele în faţa unei echipe modeste, care nu are nicio victorie în trei etape. De altfel, Germania se află pe ultimul loc în grupă, fără niciun punct.

Partida Germania-România va avea loc sâmbătă, 14 martie, la Heidelberg, cu începere de la ora 15.30, ora României. Acest meci reprezintă pentru “stejari” un bun prilej de a obţine o victorie facilă, cu multe eseuri reuşite, care să le aducă un punct bonus în clasament. Acest punct bonus este extrem de necesar în contextul în care săptămâna viitoare România primeşte vizita Georgiei, liderul grupei, care în această etapă joacă acasă cu Rusia.

Clasament grupei: 1. Georgia - 13 pct, 2. Romania - 11 pct, 3. Rusia - 9 pct, 4. Spania - 5 pct, 5. Portugalia - 5 pct, 6. Germania - 0 pct

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite