Steaua un aduce fundaş dreapta de la AEK Atena, care n-a marcat niciodată în toată cariera de profesionist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reghecampf crede că a găsit soluţia pentru a-şi acopei banda dreaptă
Reghecampf crede că a găsit soluţia pentru a-şi acopei banda dreaptă

Steaua are nevoie de întăriri pe banda dreaptă, acolo unde macedoneanul Georgevski e accidentat, iar Gabi Matei e preocupat mai mult de viaţa extra-sportivă, decât de cea sportivă.

Conducerea campioanei de toamnă îl va urmări azi la lucru pe fotbalistul grec Giannis Kontoes, în meciul AEK Atena - Atromitos, din etapa a 15-a a campionatului Greciei.Kontoes are 26 de ani şi joacă pentru AEK de un an şi jumătate, fiind titular indiscutabil pe postul de fundaş dreapta. În acest sezon, a fost integralist în toate cele 14 etape disputate pînă acum, însă n-a putut evita dezastrul echipei sale, care e pe ultimul loc în Grecia cu doar 11 puncte, la 25 de puncte în spatele liderului Olympiakos.

Transferul său ar fi la îndemână pentru Steaua mai ales din cauza situaţiei financiare dramatice prin care trece AEK. Chiar dacă e unul dintre cele mai vechi şi mai galonate cluburi din Grecia, AEK riscă, pe lângă retrogradare, să intre în faliment şi să se desfiinţeze. Singura pată neagră în cariera lui Koentoes este că n-a marcat niciun gol de când joacă la seniori. Are 115 meciuri pentru Panionios şi AEK, dar ero goluri înscrise.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite