Steaua şi FRF au îngropat securea războiului. Reghe le permite jucătorilor să meargă la echipa naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Steaua a publicat, marţi, pe pagina de Facebook, un comunicat de presă prin care anunţă că le permite celor şase jucători să meargă la lotul echipei naţionale, sperând ca aceştia să se întoarcă sănătoşi la formaţia pregătită de Laurenţiu Reghecampf.

Jucătorii Paul Papp, Mihai Pintilii, Adrian Popa, Nicolae Stanciu, Florin Niţă şi Alin Toşca, aflaţi în cantonament cu FC Steaua la Belek, în Turcia, vor fi nevoiţi să ajungă la Bucureşti duminică, de unde se vor întoarce în Turcia, tot la Belek, împreună cu lotul echipei naţionale.

"Fotbal Club Steaua Bucureşti a primit marţi faxul de convocare a şase jucători din lotul lui Laurenţiu Reghecampf pentru turneul echipei naţionale, care se va desfăşura în Antalya, în perioada 25 ianuarie - 6 februarie. Astfel, selecţionerul Anghel Iordănescu i-a chemat la lot pe Paul Papp, Mihai Pintilii, Adrian Popa şi Nicolae Stanciu, dar şi pe Florin Niţă şi Alin Toşca, aflaţi la prima acţiune cu echipa naţională de seniori. Jucătorii trebuie să se prezinte duminică, 24 ianuarie, începând cu ora 17:00, la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, după care se vor deplasa, împreună cu lotul, către Belek, acolo unde se vor pregăti şi vor disputa partide amicale. Clubul nostru le urează mult succes şi îi aşteaptă înapoi la echipa sănătoşi!", se arată în comunicatul menţionat. 

Lotul echipei naţionale

Portari: Silviu Lung jr. (Astra Giurgiu), Florin Niţă (Steaua Bucureşti), Alexandru Buzbuchi (FC Viitorul);

Fundaşi: Paul Papp (Steaua Bucureşti), Cristian Săpunaru (Pandurii Târgu Jiu), Valerică Găman (Astra Giurgiu), Robert Hodorogea (FC Viitorul), Steliano Filip (Dinamo Bucureşti), Bogdan Vătăjelu (CSU Craiova), Alin Toşca (Steaua Bucureşti), Ionuţ Nedelcearu (Dinamo Bucureşti);

Mijlocaşi: Mihai Pintilii (Steaua Bucureşti), Alexandru Mateiu (CSU Craiova), Adrian Ropotan (Petrolul Ploieşti), Romario Benzar (FC Viitorul), Mihai Răduţ (Pandurii Târgu Jiu), Nicolae Stanciu (Steaua Bucureşti), Florin Tănase (FC Viitorul), Adrian Popa (FSteaua Bucureşti);

Atacanţi: Andrei Ivan (CSU Craiova), Constantin Budescu (Astra Giurgiu), Alexandru Păun (CFR Cluj), Dorin Rotariu (Dinamo Bucureşti), Ioan Hora (Pandurii Târgu Jiu), Denis Alibec (Astra Giurgiu).

Delegaţia României va pleca spre Turcia în 25 ianuarie, la ora 10.30, de pe aeroportul Henri Coandă. Cantonamentul echipei a fost stabilit la Hotel Maxx Royal, Belek. Programul meciurilor de pregătire din Antalya precum şi acţiunile de presă din cantonament vor fi anunţate pe frf.ro în cel mai scurt timp.

La începutul acestui an a existat o dispută între selecţionerul Anghel Iordănescu şi antrenorul de la Steaua, Laurenţiu Reghecampf, în ceea ce priveşte jucătorii convocaţi la lotul reprezentativ. Selecţionerul Anghel Iordănescu a afirmat că nu va face nicio concesie clubului Steaua în privinţa fotbaliştilor pe care îi va convoca pentru turneul de pregătire, în timp ce tehnicianul stelist Laurenţiu Reghecampf a precizat că nu va permite celor mai buni jucători ai săi să meargă la acţiuni ale primei reprezentative care nu sunt în calendarul FIFA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite