Steaua scârţâie serios

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roş-albaştrii au obţinut doar o remiză în ultima partidă din stagiul de pregătire de la Belek, contra modeştilor austrieci de la Kapfenberger SV. După ce în meciul cu Hoffenheim II a fost utilizat ca mijlocaş, Nicolae Dică a început partida de ieri ca vârf retras, post care-i era rezervat până acum lui Stancu.

Veteranul s-a mişcat destul de bine şi i-a servit cu pase utile pe Nicoliţă şi Bilaşco, însă portarul austriecilor a fost de fiecare dată la post.

Îl vrea şi pe Wobay

Cea mai mare ocazie a roş-albaştrilor din primul mitan i-a aparţinut lui Cristi Tănase, care a prins o semifoarfecă de senzaţie, dar mingea a fost respinsă în ultimul moment de pe linia porţii. La reluare, Răduţ (foto) a reuşit să deschidă scorul printr-un şut de la 25 de metri, însă bucuria steliştilor n-a durat mult, Gregoritsch reuşind să finalizeze din interiorul careului.

Gigi Becali a dezvăluit că a pus ochii pe Julius Wobay de la Universitatea Craiova. „Este un fotbalist pe care mi l-am dorit eu. Ceilalţi mi-au zis că se aglomerează lotul, dar aşa cum vor ei jucători, vreau şi eu unul! Nu contează că are probleme cu viza de şedere, i le rezolv eu imediat", a declarat Becali.  

1-1

Steaua  (prima repriză): Tătăruşanu - Bonfim, Gardoş, Galamaz, Brandan - Nicoliţă, Bicfalvi, L. Marinescu, Cr. Tănase - N. Dică - Bilaşco

Steaua  (a doua repriză): C. Lungu - Bonfim (Onicaş), Gardoş, E.  Baciu, Brandan (Emeghara) - Szekely, Ricardo, Răduţ (A. Ionescu), Cr. Tănase (C. Matei) - N. Dică (Onofraş) - Surdu

Antrenor: Marius Lăcătuş

Kapfenberger SV (locul 8 în prima ligă din Austria)Pentru Steaua a marcat: Răduţ (60)Meciul s-a jucat la Baza Sportivă „Arcadia" din Belek, Turcia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite