Steaua s-a impus cu 28-12 în faţa CSM-ului şi a luat punctul bonus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finalista ultimelor ediţii de campionat a avut un debut perfect în prima ediţie a Superligii la rugby. Steaua a câştigat cu 28-12 meciul cu CSM Bucureşti şi a marcat patru încercări care i-au adus punctul bonus ofensiv.

Disputat pe o vreme frumoasă, în faţa a circa 500 de spectatori veniţi pe stadionul ”Arcul de Triumf” din Capitală, meciul dintre CSM şi Steaua a fost dominat de echipa militară în prima parte, când Ianus (min. 2), Necula (36), Nere (40) şi Ioniţă (49) au înscris câte un eseu, doar ultimul fiind transformat de Dănuţ Dumbravă, care a concretizat o penalitate chiar la debut (min. 8). Aflați în avantaj (25-0) şi având asigurat bonusul ofensiv (patru încercări marcate), oamenii lui Marin Moț au micşorat turaţia, ceea ce a permis tinerilor de la CSM să ducă de două ori mingea ovală în terenul advers prin Sîrbu (min. 55) şi Comănescu (min. 79) - ultimul eseu a fost transformat de Filip.

Celelalte rezultate înregistrate în prima etapă din Superligă: CSU Arad - Dinamo 0-28 şi CS ”U” Cluj - CSM Știința Baia Mare 10-41. Meciul RCM Univ. de Vest Timişoara - Farul Constanţa se va juca mâine, de la ora 11.00, fiind transmis de GSP TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite