Steaua pregăteşte transferul verii în Liga I: Keşeru va fi înlocuitorul lui Rusescu. Prima declaraţie a jucătorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Claudiu Keşeru (26 de ani) a ratat promovarea în prima ligă franceză în sezonul recent încheiat, însă, cu siguranţă, va juca la un nivel înalt în următoarea stagiune.

Aflat, la un moment dat, în cărţi pentru o clasare pe podium care ar fi dus-o în Ligue I, Angers a terminat pe locul 5, la opt puncte de Nantes, care a prins ultima treaptă a podiumului.

Dacă Angers a eşuat în tentativa ei de a ajunge pe prima scenă fotbalistică din Franţa, în schimb, Claudiu Keşeru a avut un sezon formidabil. A înscris 17 goluri şi s-a clasat pe locul 5 în top-ul marcatorilor din liga secundă.

Acum, atacantul de 26 de ani are trei oferte, toate din prima ligă. E dorit de Bastia (Franţa), Olympiakos (Grecia) şi de Steaua. 

„Am discutat cu Mihai Stoica şi pot să spun că oferta Stelei e foarte tentantă“, a declarat Keşeru pentru digisport.ro. Fotbalist se află în Oradea, în vacanţă, şi urmează să ia o decizie în privinţa viitorului său. 

De-a lungul carierei, Keşeru a evoluat în România la un singur club, FC Bihor, formaţie care l-a lansat în fotbalul mare. După 15 meciuri şi 3 goluri la prima echipă, Keşeru a ajuns în Franţa, la Nantes, unde a jucat sporadic şi a fost împrumutat, rând pe rând, la grupări din ligile inferioare din Franţa, precum Libourne, Tours şi Angers.

În acest moment, Keşeru e liber de contract.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite