Steaua aruncă balastul din atac! "Abia aştept să scap de Rocha şi de Costea, dau eu bani de la mine să plece"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adi Rocha
Adi Rocha

Patronul Stelei a anunţat că sigure două plecări în această vară: Adi Rocha, căruia oricum îi expiră contractul, şi Mihai Costea.

Parcursul impecabil din campionat şi cel surprinzător din Liga Europa au atras atenţia asupra Stelei, iar cota de piaţă a fotbaliştilor „militari” a crescut exponenţial. Sunt patru fotbalişti care vor putea fi cu greu ţinuţi, Tătăruşanu, Chiricheş, Latovlevici şi Chipciu, pentru ei existând deja oferte de la Olympiakos Pireu, AC Milan, Saint Etienne, respectiv Ajax.
Poarta e „acoperită”, apărarea nu
O plecare a lui Tătăruşanu, devenit titular şi la naţională, este foarte probabilă, atât timp cât Steaua l-a acontat pe portarul Chiajnei, Florin Niţă, şi pregăteşte o ofertă pentru Arlauskis, fost campion cu Urziceni. Situaţia se complică în apărare, unde Chiricheş şi Latovlevici sunt greu de înlocuit. "Probabil că vom transfera unul sau doi apărători, trebuie să ne punem la punct în eventualitatea unor plecări. La ora actuală, normal ar fi să fie interes major pentur Chiricheş şi Latovlevici, doi jucători care au crescut enorm şi care nu mai pot fi ţinuţi. Chiar dacă selecţionerul nu vede, pot juca la orice echipă din Europa. Îi cunosc mai bine decât selecţionerul. Fundaş central ca Vlad Chiricheş nu există în Europa în acest moment. Nici David Luiz, nici Varane, nici vreun altul nu au liniştea lui Chiricheş", a spus managerul Mihai Stoica.
Aruncă „balastul” din atac
Şi un eventual transfer al lui Chipciu a fost deja acoperit, Stanciu de la Vaslui semnând cu Steaua, în vreme ce Iorga de la Oţelul e pe lista de cumpărături a patronului stelist. În fine, Steaua se va debarasa de „balast”, adică de Adi Rocha, atacantul îndrăgostit de ciocolată, şi de Mihai Costea, eternul neînţeles, preocupat mai degrabă de fericirea iubitei. Pentru poziţia de vârf, Denis Alibec e cel menit să facă diferenţa.

"Mihai Costea şi Rocha nu sunt jucători. Abia aştept să scap de ei, să nu-i mai văd. Dau eu bani de la mine să scap de ei. În rest, îl asigur pe Reghe că nu pleacă niciun jucător", a spus Gigi Becali.

Totuşi, şi Reghe va fi dificil de ţinut. CU CE ECHIPĂ S-A ÎNŢELES REGHECAMPF

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite