Sorana, încă un rezultat catastrofal la French Open: A „reuşit“ să piardă cu locul 137 în lume după un start ratat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorana

Sorana Cîrstea (84 WTA) a fost extrem de norocoasă la French Open 2019. Mai întâi, a scăpat de Petra Kvitova, întâlnind un lucky-loser, iar astăzi a dat de o adversară de mâna a treia. Dacă în prima zi, s-a chinuit pentru o victorie în trei seturi, astăzi, n-a mai reuşit nici atât.

Sorana Cîrstea n-a atins nici măcar turul III la French Open din 2014 încoace şi, având în vedere ce s-a întâmplat la ediţia din acest an, nici nu e de mirare de ce.

Sportiva de 29 de ani a avut nevoie de trei seturi pentru a trece de Juvan (131 WTA) în turul I. Iar astăzi, i-a ieşit în cale o adversară şi mai slab cotată, Aliona Bolsova Zadoinov (137 WTA), deşi vorbim, totuşi, de un turneu de Grand Slam!

Chiar şi aşa, Sorana a „reuşit“ să piardă, chiar în minimum de seturi: 6-7, 6-7. În primul set, românca a început extrem de slab partida, fiind condusă cu 3-1 şi 5-2, înainte ca revenirea ei să forţeze intrarea în tiebreak. Aici însă, iberica de 21 de ani s-a impus cu 7-3.

În setul doi, fiecare sportivă a făcut un break, aşa că, din nou, s-a ajuns la tiebreak şi, din nou, s-a impus Aliona Bolsova Zadoinov: 7-3.

Sorana Cîrstea rămâne cu sfertul de finală atinsă în 2009 la French Open.

Pentru Aliona Bolsova Zadoinov, acesta e cel mai bun parcurs reuşit vreodată la un turneu de Grand Slam. Pentru ea urmează acum un duel fie cu Alexandrova (58 WTA), fie cu Stosur (96 WTA).

CITEŞTE ŞI:

Sorana, mărturisire şocantă după eliminarea de la French Open: Ce i s-a întâmplat la Paris şi în ce condiţii a jucat

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite