Simona Halep răsuflă uşurată după un debut greu la Dubai: „Am avut şi un pic de noroc. M-am simţit ca la fotbal“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep s-a calificat, miercuri seară, în sferturile turneului de la Dubai
Simona Halep s-a calificat, miercuri seară, în sferturile turneului de la Dubai

Prima reacţie a Simonei Halep după victoria dramatică în faţa lui Ons Jabeur a fost pe cât de sinceră, pe atât de amuzantă, deşi epuizarea i se citea pe chip.

Românca nu şi-a găsit reglajele în startul duelului cu Ons Jabeur (45 WTA), iar la startul setului decisiv a acuzat dureri la spate. Halep şi-a adjudecat în cele din urmă victoria într-un set trei în care a pornit cu 3-0, în care adversara sa a revenit şi a servit pentru victorie la 6-5 şi în care tie-break-ul a venit cu o nouă porţie zdravănă de suspans, românca ratând în primă fază trei mingi de meci, salvând apoi o minge de meci a adversarei, înainte de a-şi asigura biletul pentru sferturi, 1-6, 6-2, 7-6(7).

„A fost un meci foarte greu, ea a jucat foarte bine. Şi în China a fost un meci foarte complicat. Poate că am avut şi un pic de şansă pentru a câştiga azi. Primul meci după o pauză destul de lungă e greu de jucat. Sunt mândră de faptul că am reuşit să lupt până la capăt şi să câştig“, a spus Simona Halep la interviul de pe teren. Românca a ţinut apoi să le mulţumească fanilor prezenţi în tribune, stârnind hohote de râs: „M-am simţit ca la un meci de Fed Cup sau la un meci de fotbal.“

Simona Halep este pregătită pentru un nou duel tare în sferturile turneului de la Dubai, acolo unde o va înfrunta pe Aryna Sabalenka (cap de serie 7). „Am o adversară foarte puternică mâine, trebuie să îmi fac jocul“, a mai declarat Halep.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite