Simona Halep, premiată la Universitatea Ovidius din Constanţa. Ce distincţie a primit cea mai bună jucătoare a lumii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a fost în această dimineaţă la Universitatea Ovidius din Constanţa, unde a primit o distincţie importantă.

Ea a primit titlul de "Ambasador" al celebrei Universităţi din oraşul de la malul mării. Simona Halep a primit premiul în cadrul unei ceremonii care a avut loc luni dimineaţă în Sala Senatului din cadrul Universităţii din Constanţa. Liderului WTA i-a fost înmânat şi un tricou special, dar şi un superb buchet de flori.

"Sunt onorată. Am câştigat foarte multe premii în tenis, dar această distincţie este specială, diferită. Vreau să mulţumesc Universităţii pentru acest moment deosebit. Sunt onorată să fiu parte din această Universitate. A fost un drum lung, greu, plin de emoţii, emoţii frumoase. Vreau să mulţumesc oraşului. Este oraşul meu natal, oraşul meu natal şi mă întorc mereu aici cu drag. Aici am crescut şi aici a fost cea mai importantă cărămidă pentru performanţa mea. Mă gândesc cu adevărat să mă reîntorc, nu ştiu în ce domeniu şi când va fi. Vreau să fac ceva pentru acest oraş" a declarat Simona Halep după ce a primit titlul de Ambasador al Universităţii Ovidiu din Constanţa.

Titlul de "Ambasador" se acordă în urma unei nominalizări, persoanelor care au ajutat la promovarea imaginii instituţiei de învăţământ şi care au obţinut rezultate remarcabile într-un domeniu de activitate, ştiinţific, cultural sau sportiv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite