Simona Halep nu va juca la Roland Garros! Anunţul trist făcut de sportivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
halep

Ruptura musculară suferită de cea mai bună jucătoare de tenis a României la Italian Open nu va putea fi vindecată în timp util pentru ca sportiva să poată participa la turneul din capitala Franţei.

Simona Halep a anunţat pe contul personal de Instagram decizia de a renunţa la Grand Slam-ul ei favorit. "Cu inima frântă trebuie să anunţ retragerea mea din turneul de la Roland Garros din acest an. Din păcate, ruptura musculară are nevoie de o perioadă de recuperare mai îndelungată  şi timpul rămas este insuficient. Retragerea de la un turneu de Grand Slam este împotriva instictelor şi aspiraţiilor meie sportive, dar este decizia corectă pe care am fost nevoită să o iau. Gândul că nu voi fi la Paris mă umple de tristeţe, dar o sa îmi concentrez toată energia pentru perioada de recuperare, voi rămâne optimistă şi voi reveni pe teren imediat ce acest lucru va fi posibil! Roland Garros 2022, mă pregătesc pentru tine! Pe curând", a scris Simona pe reţeaua de socializare. 

Informaţia a fost publcată şi de oktennis.it, csre susţine că locul Simonei Halep (3 WTA) pe tabloul principal de la Paris va fi luat de Jasmine Paolini (91 WTA)

Halep a câştigat French Open în 2018 şi a mai disputat două finale, în 2014 şi 2017.

Vinerea trecută, Simona a menţionat că şansele să se recupereze până la turneul de la Roland Garros sunt destul de mici. „Mă tratez în ţară, am încredere în medicii de aici. În această perioadă nu pot să fac nimic, va fi o perioadă destul de dificilă, dar moral sunt bine, o iau ca atare şi accept ceea ce s-a întâmplat. Obiectivul este să fiu bine până la Olimpiadă. (n.r. - despre participarea la Roland Garros) Încă nu s-a decis, dar sunt mici şanse să particip la Paris. Eu mereu sper şi cred că totul este posibil, însă nu mă voi grăbi pentru că este o accidentare periculoasă şi nu vreau să stau luni de zile cu această problemă”, a declarat atunci Simona. 

Când sunt programate următoare evenimente mari: 

*French Open: 30 mai - 13 iunie

*Wimbledon: 28 iunie - 11 iulie

*Jocurile Olimpice: 23 iulie - 8 august

        View this post on Instagram                       A post shared by Simona Halep (@simonahalep)
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite