Simona Halep, la trei meciuri de titlu la turneul de la Linz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Helep
Simona Helep

Simona Halep, cap de serie numărul 2 la Upper Austria Ladies Linz, a trecut greu de Aliaksandra Sasnovich, în 2 seturi, 7-5, 6-3.

Competiţia din Austria i-a oferit Simonei Halep mai mult decât spera, prima confruntare fiind cu Aliaksandra Sasnovich, adversară cu care se mai întâlnise deja de două ori, o dată în acest an. Jucătoarea din Belarus a reuşit să o învingă pe constănţeancă la Indian Wells, în SUA, în două seturi, 7-5, 6-4, iar Simona Halep a câştigat în confruntarea de la Wimbledon, pe iarbă, în 2019, cu 6-4, 7-5. 

Ca şi în precedentele întâlniri dintre cele două, şi acum meciul a fost disputat, greu, a fost nevoie de multă muncă din partea lui Halep pentru a contracara jocul lui Sasnovich. În primul set, a codus cu 4-0, dar s-a chinuit foarte mult pentru a închide cu 7-5. Al doilea set a părut mai simplu, Simo a citit mişcările adversarei, le-a contracarat fără milă şi astfel a trecut mai departe, după ce a închis ultimul set cu 6-3.

În sferturile de finală, Halep se va duela cu italiana Jasmine Paolini (locul 51 WTA) care a trecut de chinezoaica Saisai Zheng (locul 87 WTA), în 3 seturi, 6-1, 2-6, 6-4.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite