Simona Halep la Indian Wells. Reputat specialist al tenisului: Serena Williams va câştiga în faţa româncei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena Williams FOTO AP
Serena Williams FOTO AP

Simona Halep şi Serena Williams se întâlnesc sâmbătă dimineaţa, de la ora 05.00, în cel mai aşteptat meci de pe tabloul feminin al Indian Wells.

Va fi o zi mare la Indian Wells, cu două sferturi extrem de atractive pe tabloul masculin, plus cele două semifinale ale fetelor. Steve Tignor, reputat specialist al sportului alb, a oferit predicţiile sale în privinţa celor patru partide, mergând pe mâna favoriţilor într-un articol publicat pe tennis.com

Roger Federer - Tomas Berdych. Amândoi au jucat bine în 2015. La Indian Wells, Berdych a pierdut un set, Federer niciunul. Amândoi sunt odihniţi, niciunul nu porneşte cu un avantaj şi atunci cine va câştiga? Cred că jucătorul mai bun: Federer.

Rafael Nadal - Milos Raonic. În precedentele patru meciuri, Nadal nu a pierdut niciun set. Dacă Raonic nu funcţionează perfect la serviciu, e greu de crezut că îi poate face faţă unui Nadal căruia i-a plăcut mereu această suprafaţă hard mai înceată. Pronostic: Rafael Nadal.

Serena Williams - Simona Halep. La cei 1,68 metri ai Simonei, ea trebuie să joace mai bine decât o face în mod normal, ca să se lupte de la egal cu un oponent mult mai puternic. Serena n-a dat pe nimeni pe spate la Indian Wells, dar a avut grijă să nu scape nimic de sub control aici, la atât de zgomotoasa ei revenire. Ea nu vrea ca această revenire să nu se materializeze cu un titlu. Câştigătoare: Serena Williams. 

Jelena Jankovici - Sabine Lisicki. Au jucat de cinci ori una cu alta, iar JJ a câştigat patru partide, trei pe hard. Până acum, Jankovici ne-a amintit de zilele ei de glorie, deci e pariul mai sigur. 

Ce spune Simona Halep despre meciul cu Serena Williams

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite