Simona Halep la Brisbane: declaraţie de resemnare a româncei? „E greu cu Azarenka, nu am aşteptări mari“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, afirmă că are parte de un debut extrem de dificil în 2016, împotriva fostului lider mondial Victoria Azarenka din Belarus, în turul al doilea al turneului de categorie Premier de la Brisbane.

"Sunt bucuroasă că m-am întors la Brisbane, nu am mai jucat aici din 2012. Unul dintre motivele pentru care am venit este legat de noul meu antrenor (n.r. - australianul Darren Cahill). Nu am aşteptări mari la turneul de la Brisbane, pentru că am aproape două luni de când nu am mai jucat un meci oficial. Va fi greu, dar aştept cu nerăbdare să încep acest turneu, acest an. Întotdeauna este foarte greu primul meci, iar acesta este chiar unul dificil (n.r. - cu Victoria Azarenka). Însă voi intra pe teren şi voi lupta. Vom vedea dacă voi putea câştiga", a spus Simona Halep,

Ea speră ca 2016 să/-i aducă un  titlu de Grand Slam. "Sunt nerăbdătoare să încep un nou an cu un nou antrenor . Vreau să încep să am mai multă încredere în mine, asta în primul rând. Apoi, obiectivul meu este să câştig un titlu de Grand Slam. Bineînţeles că va fi greu, dar ştiu că este posibil să câştig un titlu de Grand Slam. Antrenorul meu nu vrea să pun presiune pe mine. Aşa că mă antrenez mult şi vom vedea dacă voi reuşi", a explicat Simona Halep.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite