Simona Halep, dezvăluiri în premieră despre familia sa. În ce limbă vorbeşte acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a acceptat invitaţia revistei Elle pentru a realiza un pictorial şi un interviu. Ea a vorbit şi despre familia ei şi cât de apropiate sunt legăturile în familiile de aromâni.

Simona Halep a declarat că este mândră de familia sa şi că acasă se vorbeşte doar în aromână. "Da, fac parte din comunitatea aromânilor şi sunt mândră de acest lucru. Aromânii sunt oameni muncitori, ambiţiosi şi curajoşi. În familie vorbim numai aromâna. Mereu a fost aşa. Îmi plac tradiţiile noastre şi încerc cât se poate de mult să le respect, însă nu este uşor, pentru că, de când m-am mutat la Bucureşti pentru tenis, lucrurile s-au schimbat un pic. Însă mereu când merg acasă simt că acolo este casa mea", a afirmat ea în interviul acordat Elle. 

"Îmi place foarte mult că între noi avem o relaţie apropiată, adică eu am crescut împreună cu verişorii mei, care sunt peste zece la număr. Suntem o familie numeroasă şi acesta este un lucru plăcut. Am o relaţie deosebită cu părinţii mei şi cu fratele meu, împreună cu familia lui", a mai declarat liderul mondial.

Cu cine va juca Simona în sferturi la Stuttgart. A scăpat de "coşmar"

halep foto elle
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite