Simona Halep a reacţionat după ce a fost ameninţată cu moartea: „Sunt oameni care se ocupă de el“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Stuttgart, însă în această săptămână a avut un şoc în viaţa personală.

Halep a fost ameninţată cu moartea de un psihopat danez, care a postat mai multe mesaje înfricoşătoare pe twitter la adresa jucătoarei noastre. După meciul cu Sara Errani, câştigat în două seturi, Simona a vorbit despre această întâlnire, dar şi despre episodul mai puţin plăcut din viaţa ei.

"Sunt fericită că am câştigat, pentru că am nevoie de meciuri la acest început de sezon pe zgură. Aşa că a fost bine că am avut o adversară dificilă în primul meci, care a lovit mingea foarte puternic, iar astăzi am întâlnit o jucătoare diferită.Mingile lui Errani sunt greu de jucat. Trimite mingea înalt şi ştii că o să sară mult, astfel că e dificil să finalizezi punctul. Se mişcă foarte bine, iar serviciul ei, deşi nu este puternic, e greu să-l ataci. Dar cred că am făcut o treabă bună cu returul şi am stat foarte aproape de linia de fund, încercând să deschid terenul mai mult ca să finalizez, să fac puncte câştigătoare. Nu am putut să fac prea multe, dar a fost un meci bun, cred", a spus Halep.

Cât îl priveşte pe cel care a ameninţat-o cu moartea, Halep a spus: " Sunt aici ca să joc tenis, aşa că nu îmi fac griji. Există oameni care se ocupă de el”

S-a stabilit ora meciului Simonei din semifinale. Se anunţă o partidă incendiară

CTP critic la adresa Simonei Halep: "Fără nerv, a trăit mai mult din greşelile Sarei Errani"

VIDEO Un punct senzaţional reuşit de Halep în meciul cu Errani l-a lăsat fără grai pe comentatorul italian 

VIDEO Rezumatul meciului cu Errani şi cifrele care o fac unică pe Simona

Totul despre Simona Halep: părinţi, copilărie, şcoală şi tenis

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite