Simona Halep a izbucnit în plâns după eliminarea de la Indian Wells! Explicaţiile unui eşec dureros şi neaşteptat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a fost eliminată în optimile turneului de la Indian Wells, în urma eşecului contra cehoaicei Marketa Vondrousova.

Simona  acedat în trei seturi, scor 2-6, 6-3, 2-6 şi de luni va coborâ pe locul 3 mondial. Vizibil afectată, Halep a povestit la conferinţa de presă că a plâns în vestiar după acest eşec.

"Înfrângerile sunt mai uţoare acum, trec mai repede peste ele, dar inca sunt dezamagita si suparata ca am pierdut. De fapt, am plans in vestiar dupa mult timp pentru ca am pierdut. Dau suta la suta in fiecare meci, in fiecare turneu, din acest motiv sufar când pierd ", a spus Simona la conferinta de presa.

Apoi, sportiva noastra a explicat ce greseli a comis in partida cu Marketa. "Mi-am gasit ritmul abia dupa setul secund, simteam ca pot sa castig meciul. Dar dupa primul game am pierdut multa energie si ma simteam ravasita in unele momente si am comis anumite gresele, iar ea a dominat apoi meciul. Am jucat putin gresit, am alergat prea mult si am fost prea defensiva", a explicat Simona, conform ziare.com. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite