Şi Materazzi e în cărţi. Walter: „Atât Sabău, cât şi Conceicao sau Materazzi sunt soluţii pentru banca tehnică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principalul finanţator al Universităţii Cluj, Florian Walter, a dezvăluit pentru Adevărul că discută cu mai mulţi tehnicieni pentru a prelua banca tehnică a Universităţii. Numele la care s-a gândit finanţatorul sunt Ioan Ovidiu Sabău, Antonio Conceicao şi Giuseppe Materazzi

Deşi Claudiu Niculescu a preluat echipa şi până aseară existau şanse reale ca fostul atacant al lui Dinamo să rămână principal cel puţin până la iarnă, în această noapte lucrurile s-au schimbat radical. Florian Walter s-a gândit să aducă la Cluj un antrenor cu experienţă, pentru a nu risca prea mult cu Niculescu. în aceste condiţii, omul de afaceri s-a gânsit chiar la Antonio Conceicao, fostul tehnician al celor de la CFR Cluj:

„Avem mai multe variante de antrenori în cap, rămâne să de decidem în cel mai scurt timp ce voi face. Variante sunt şi Neluţu Sabău, Conceicao sau Materazzi. Deocamdată Claudiu e antrenorul, dar nu am luat decizia finală“, a dezvăluit acesta ieri pentru Adevărul.

Claudiu Niculescu a condus deja trei antrenamente ale echipei în calitate de principal, dar există şanse mari ca banca tehnică să fie preluată de un tehnician străin, cu experienţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite