Sfârşit de drum pentru Piţurcă? Sandu: "Mi se pare normal ca noul preşedinte al FRF să vină cu antrenorul său. La Atena am fost şchiopi!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Sandu consideră că oricine va fi ales în funcţia de preşedinte al FRF trebuie să vină cu propriul antrenor al echipei naţionale.

Într-o intervenţie la DigiSport, Mircea Sandu a afirmat că este dezamăguit de cum a tratat naţionala "dubla" cu Grecia, în special jocul de la Atena. "Eu unul am fost surprins de alcătuirea echipei de la Atena şi plăcut surprins de echipa aliniată la Bucureşti. Acest baraj cu Grecia ne-a prins descoperiţi şi nepregătiţi. N-am avut experienţă, grecii da, aşa am luat goluri stupide. Nici Piţi n-a fost inspirat, aşa cum a fost în alte dăţi. La Atena a fost un meci ştirb, şchiop, nici nu ştiu cum să-i spun”, a spus Mircea Sandu.

Preşedintele FRF e de acord că e mult mai uşor să te califici la Campionatul European din 2016 şi, tocmai de aceea, se poate proceda la o schimbare de selecţioner. 

Mi se pare corect ca cel care urmează la conducerea FRF să păstreze sau să vină cu un alt antrenor la echipa naţonală. 2016 este o oportunitate mult mai mare de calificare. Sunt de acord în totalitate cu Gică Hagi că nu problema selecţionerului se pune la echipa naţională, ci alte lucruri care ţin de fotbalul juvenil”, a mai afirmat Mircea Sandu. El a avansat şi posibile nume de selecţioneri: "Dan Petrescu, Olăroiu şi Contra sunt antrenori tineri şi talentaţi care pot oricând să preia naţionala. Dar să ştiţi că meseria de selecţioner e diferită". 

BUCUREŞTIUL SE PREGĂTEŞTE DE EURO 2020

NICIUN FOTBALIST DIN LIGA 1 NU MERGE LA MONDIALE

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite