Sezon de shopping la Steaua: două dintre cele mai mari cluburi din Europa vin după doi titulari ai lui Reghecampf

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Campioana României a fost ciuca bătăilor în grupele Ligii Campionilor, însă jucătorii ei sunt monitorizaţi de granzii din Bundesliga şi Premier League.

Steaua a terminat pe ultimul loc în grupele Ligii Campionilor, însă, în ciuda înfrângerilor la scor suferite cu Schalke şi Chelsea, cota fotbaliştilor pregătiţi de Laurenţiu Reghecampf e în creştere. Tocmai de aceea, mai multe echipe de top din Europa au pe lista de achiziţii jucători din Ghencea.

Potrivit celor de la „Bild“, stoper-ul Florin Gardoş (25 de ani) e printre fundaşii monitorizaţi de antrenorul celor de la Borussia Dortmund, Jurgen Klopp. Acesta caută o soluţie pentru înlocuirea lui Subotici, care e accidentat pe termen lung. „Bild“ susţine că nemţii ar fi dispuşi să plătească până la trei milioane de euro pentru aducerea lui Gardoş. 

Informaţia a desluşit şi misterul prezenţei lui Jurgen Klopp pe „Arena Naţională“ în returul România – Grecia din luna noiembrie. Atunci, tehnicianul a sperat să-l vadă la lucru pe Gardoş. Acesta fusese integralist la jocul tur, însă în manşa secundă a fost ţinut pe bancă de Victor Piţurcă.

Iacob menţine suspansul

Impresarul Florin Iacob a dezvăluit că şi un alt fundaş al Stelei, Iasmin Latovlevici, e urmărit de un club important. „Latovlevici e şi acum pe lista lui Liverpool pe postul de fundaş stânga. Un club când vrea un jucător îşi creează o paletă de posibile achiziţii, un număr de jucători pe care îi pot achiziţiona în funcţie de preţ. Vom vedea dacă plecarea lui Latovlevici la Liverpool se va materialize sau nu“, a declarat Iacob la Dolce Sport.


milioane de euro e cota lui Florin Gardoş, potrivit transfermarkt.co.uk. Latovlevici e evaluat la trei milioane de euro.

Keşeru, spre Ghencea

Steaua e activă nu numai la capitolul vânzări, ci urmăreşte să-şi şi întărească lotul. Atacantul Claudiu Keşeru a fost dorit, în vară, când roş-albaştrii se pregăteau de participarea în grupele Ligii Campionilor. Atunci, mutarea a picat, fiindcă internaţionalul român a preferat să semneze cu Bastia. În prima parte a sezonului, vârful de 27 de ani a bifat 16 prezenţe în 19 etape în prima ligă franceză, dar a marcat o singură dată. Drept urmare, în condiţiile în care Bastia tocmai l-a luat pe Djibril Cisse, e posibil ca, într-un final, Keşeru să ajungă în Ghencea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite