Sergio Ramos, în lacrimi la Sevilla: Primirea fabuloasă a fanilor l-a copleșit de emoții VIDEO

0
Publicat:

Sergio Ramos a semnat un contract pe un sezon cu Sevilla FC, a anunţat gruparea din La Liga. Fundașul central de 37 de ani a revenit la clubul la care s-a format la 18 ani după ce s-a transferat la Real Madrid, el fiind liber de contract de când s-a despărţit pe 30 iunie de Paris Saint-Germain, unde a evoluat în ultimii doi ani.

Sergio Ramos, în lacrimi la revenirea la Sevilla
Sergio Ramos, în lacrimi la revenirea la Sevilla

"Sunt bucuros să revin", a afirmat Sergio Ramos când se pregătea să efectueze testele medicale înainte de a semna cu Sevilla FC. "Bucuros să revin şi încerc să mă alătur vouă cât mai curând", a adăugat fostul căpitan al lui Real Madrid.

A refuzat banii arabilor

Potrivit presei locale, Sergio Ramos ar fi preferat să revină la FC Sevilla decât să accepte o ofertă superioară financiar care i-ar fi fost făcută de clubul saudit Al-Ittihad. Sevilla FC este acum lanterna roşie în La Liga, însă cu un meci mai puţin disputat. Echipa a fost repartizată în Grupa B a Ligii Campionilor, unde le va avea adversare pe Arsenal Londra, PSV Eindhoven şi RC Lens.

Ramos deţine recordul de selecţii pentru naţionala Spaniei - 180. Un fundaş foarte ofensiv, el a marcat 23 de goluri pentru La Roja, cu care a câştigat o dată Cupa Mondială şi de două ori Campionatul European. Cu Real Madrid, el a cucerit de cinci ori campionatul Spaniei şi de patru ori Liga Campionilor.

VEZI PRIMIREA LUI SERGIO RAMOS CU 25.000 DE OAMENI ÎN TRIBUNE

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite