Serena Williams, ciuca bătăilor: Ce spune antrenorul ei despre French Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena

Jucătoarea în vârstă de 39 de ani va debuta, săptămâna viitoare, la turneul din capitala Franţei cu un bilanţ groaznic: o singură victorie în trei meciuri pe zgură.

Singurul succes pe zgură a venit, la Parma, cu o puştoaică de doar 17 ani, Lisa Pigato (572 WTA), pe care Serena a învins-o cu 6-3, 6-2. În rest, sportiva din SUA a pierdut în minimum de seturi cu Siniakova (68 WTA), scor 2-6, 6-7, şi cu Podoroska (44 WTA), scor 6-7, 5-7.

Cu toate acestea, antrenorul care o pregăteşte de 10 ani spune că nu este îngrijorat de forma de moment a elevei lui. "Cred că a pierdut atât la Roma, cât şi la Parma pentru că nu a fost pregătită. Nu ştiu, dar poate că nu a fost o idee prea bună să mergem la Parma după ce a pierdut la Roma, pentru că meciul ei de la Roma a arătat o mulţime de aspecte care trebuiau îmbunătăţite pentru a putea concura la cel mai înalt nivel cu putinţă. Cred că este mereu interesant să joci meciuri indiferent de forma fizică pentru că ţi se oferă o viziune clară asupra nivelului pe care-l ai. A fost bine că a jucat aceste trei meciuri pentru că acum ştim exact ce trebuie să facem pentru a fi pregătită de Roland Garros", a spus Mouratoglou pentru Sky Sports, citat de Eurosport. 

Chiar dacă pregătirile pentru sezonul de zgură nu au mers conform planului, antrenorul îşi păstreză optimismul înaintea turneului de la Roland Garros, acolo unde Serena va încerca să câştige al 24-lea turneu de Grand Slam al carierei. "Nu sunt îngrijorat pentru că dacă îşi face treaba la antrenamente, atunci va fi pregătită. Este vorba doar despre a-ţi face treaba la antrenament. Mereu am spus că în privinţa Serenei, totul depinde de ea, nimic nu ţine de adversar când joacă cu Serena Williams", a mai spus Mouratoglou.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite