Serena, decizie ciudată înainte de Wimbledon: Ce a anunţat Williams în presa americană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena

Serena Williams (39 de ani, 8 WTA) aleargă de patru ani după Grand Slam-ul cu numărul 24, care ar face-o unică. Din păcate pentru ea, ultimele ei rezultate sunt descurajante.

Serena Williams a părăsit Australian Open în semifinale, iar la French Open a avansat până în optimi, fără a arăta, în niciun moment, ca o pretendentă la titlu. Ce-i drept, fostul lider WTA s-a descurcat mereu greu, la Paris, unde are „doar“ trei trofee.

De acum, speranţele Serenei pentru câştigarea Grand Slam-ului cu numărul 24 se leagă de Wimbledon (28 iunie - 11 iulie) şi apoi de US Open (30 august - 12 septembrie). La Wimbledon, Williams e finalista ultimei ediţii, cea din 2019, când a fost învinsă de Simona Halep, în meciul pentru trofeu. Aşa că, pe lângă tentativa de a cuceri titlul pentru a 8-a oară în carieră, americanca are şi multe puncte de apărat. Doar că, printr-o decizie ciudată, Williams tocmai a anunţat pentru Tennis World USA că nu va juca în niciun turneu de iarbă, înainte de Wimbledon!

„Sunt fericită că urmează sezonul pe iarbă. Istoria arată că m-am descurcat bine acolo. Cred că nu mă voi înscrie la niciun turneu de pregătire. Îmi voi lua câteva zile libere, voi merge acasă şi mă voi pregăti pentru Londra“, a spus Serena.

Întrebată dacă aceasta a fost ultima ei participare la French Open, americanca a oferit un răspuns misterios: „Nu e ceva la care mă gândesc acum, mi-e gândul la alte lucruri. Am avut câteva meciuri bune la Roland Garros, sunt fericită că am obţinut câteva victorii pe zgură. N-am niciun regret“.

18 meciuri a jucat Serena Williams în 2021: 13 victorii, 5 înfrângeri.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite