Șerban Huidu, în extaz după victoria FCU Craiova în fața CSU. „Vom fi cea mai mare echipă din România”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Șerban Huidu, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România, a fost în extaz după victoria celor de la FCU Craiova, în fața rivalilor din oraș, CSU.

Șerban Huidu. FOTO Instagram
Șerban Huidu. FOTO Instagram

Șerban Huidu consideră că victoria obținută de FCU este cea a adevăratei Universitatea Craiova și a suporterilor care susțin echipa istorică a Băniei. 

„E o zi istorică! Este victoria adevăratei Universitatea într-un Derby ce nu trebuia sa fie Derby. Felicitări leilor! La precedenta întâlnire am fost pe stadion și este un caz unic în lume ca suporterii ambelor echipe sa cânte același imn. În curând, politica nu va mai conta și vom fi cea mai mare și iubită echipă din România”, a declarat Huidu, pentru gsp.ro. 

FCU a câștigat împotriva celor de la CSU în fața a circa 25.000 de spectatori, aceasta fiind a doua cea mai mare asistență înregistrată la un meci de Superliga în actualul sezon. Doar derby-ul FCSB - Rapid a avut mai mulți spectatori, adică 31.233.

Meciul a fost întrerupt de trei ori. Arbitrul Andrei Chivulete a decis oprirea jocului în minutul 22 din cauza torţelor aruncate pe teren de suporterii celor două echipe, după ce jocul fusese întrerupt în alte două rânduri, în min. 2 şi 11, tot pentru aruncare de petarde, fumigene şi torţe.

A treia oară, după ce a aşteptat ca suporterii să nu mai arunce cu materiale pirotehnice pe teren, Chivulete a decis să trimită echipele la vestiare. Echipele au revenit pe gazon după o pauză de aproape zece minute şi jocul a fost reluat.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite