FCU câștigă derbiul Craiovei, la capătul unui meci întrerupt de trei ori. Rădoi, la al treilea meci fără victorie

0
Publicat:

FCU Craiova s-a impus în derbiul orașului, împotriva rivalilor de la CSU, cu scorul de 2-0, iar echipa antrenată de Mirel Rădoi a ajuns la al treilea meci fără victorie în Superligă.

FCU a câștigat împotriva celor de la CSU în fața a circa 25.000 de spectatori, aceasta fiind a doua cea mai mare asistență înregistrată la un meci de Superliga în actualul sezon. Doar derby-ul FCSB - Rapid a avut mai mulți spectatori, adică 31.233. 

Pentru FCU au marcat Baeten ('51), Ganea ('60), tabela rămânând intactă în ultima jumătate de oră a partidei. 

Echipa lui Rădoi se deplasează la Mioveni, etapa viitoare, în timp ce CSU va primi vizita celor de la FC Argeș.

Arbitrul Andrei Chivulete a decis oprirea jocului în minutul 22 din cauza torţelor aruncate pe teren de suporterii celor două echipe, după ce jocul fusese întrerupt în alte două rânduri, în min. 2 şi 11, tot pentru aruncare de petarde, fumigene şi torţe.

A treia oară, după ce a aşteptat ca suporterii să nu mai arunce cu materiale pirotehnice pe teren, Chivulete a decis să trimită echipele la vestiare. Echipele au revenit pe gazon după o pauză de aproape zece minute şi jocul a fost reluat.

Formațiile trimise în teren de cei doi antrenori: 

CS Universitatea Craiova: Lazar - Vătăjelu, Papp, Raul Silva, Mitrea, D. Benga - Al. Crețu, Căpățînă, Nistor - Rivaldinho, Baiaram

FCU Craiova: Gurău - R. Negru, Duarte, Paramatti, Van Durmen - D. Albu, V. Achim - Baeten, Bauza, Bahassa - G. Ganea 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite