Semifinalele Ligii Naţiunilor | Spania – Italia 2-1 şi „Furia Roja” merge în finală, unde o va întâlni pe Croația!

0
Publicat:

Pe arena din Enschede, în Olanda, Spania și Italia au jucat a doua semifinală din Liga Națiunilor. Semifinala a fost prefațată dă un moment în memoria lui Silvio Berlusconi. Fostul președinte al AC Milan a murit luni.

Steag spania FOTO: Shutterstock
Steag spania FOTO: Shutterstock

Meciul a început în forță. Ibericii au reșit să deschidă scorul rapid, încă din minutul 3, când Gianluigi Donnarumma a trimis o pasă, către Bonnuci, într-o zonă din fața careului unde ibericii făceau pressing. Bonnuci a greșit și a fost deposedat, apoi Yeremy Pino a deschis scorul din careu.

Italienii au egalat în minutul 11 al partidei. Jorginho a trimis în careu, Zaniolo a şutat fără peluare, iar balonul l-a lovit în mână pe Le Normand. Penalti acordat de arbitrul sloven Slavko Vincic şi transformat sigur de Immobile. În minutul 21 Jorginho a pasat senzațional pentru Frattesi, care l-a depăşit pe Jordi Alba şi a marcat, dar golul a fost anulat pentru ofsaid la jucătorul italian, după verificarea VAR.

În repreza a doua, meciul nu a mai avut intensitatea la nivelul din prima parte, iar cei care au marcat au fost spaniolii, prin veteranul de 33 de ani Joselu. Acesta a înscris în minutul 88, după ce intrase pe teren cu patru minute mai înainte.

Repriza s-a încheiat 2-1 pentru Spania, care va juca finala competiţiei, duminică, 18 iunie, la Rotterdam. Adversar îi va fi naţionala Croaţiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite