Şeicii lui Al Ahli şi-au dat acordul pentru ca Olăroiu să antreneze Arabia Saudită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Olăroiu, un antrenor de succes în Golful Persic
Cosmin Olăroiu, un antrenor de succes în Golful Persic

După o serie de negocieri, Olăroiu a primit acceptul conducătorilor lui Al Ahli pentru a deveni selecţionerul Arabiei Saudite. Primul test pentru antrenorul român este Cupa Asiei pe Naţiuni, din ianuarie.

Cosmin Olăroiu (45 de ani) a devenit selecţionerul Arabiei Saudite, naţională pe care o va pregăti pentru Cupa Asiei pe Naţiuni, ce se desfăşoară între 9 şi 31 ianuarie, în Australia. Tehnicianul român a ajuns la un acord cu oficialii formaţiei sale de club, Al Ahli, cu care şi-a reziliat contractul, potrivit presei arabe.

"Treaba mea este să pregătesc echipa Arabiei Saudite pentru Cupa Asiei. A fost o decizie luată de către preşedintele clubului şi trebuie să o respect. Al-Ahli nu a avut până acum un sezon prea bun. Dacă vom câştiga meciul cu Baniyas (n.r. etapa viitoare din campionatul Emiratelor Arabe Unite) vom fi într-o poziţie mai bună, pentru cine va urma în locul meu la echipă", a precizat Olăroiu.

Olăroiu va avea o misiune dificilă la Cupa Asiei, oficialii federaţiei din Arabia Saudită având pretenţia ca naţionala lor să devină cea mai bună echipă din Asia. Saudiţii fac parte din grupa B, alături de Uzbekistan, Coreea de Nord şi China.

Olăroiu a antrenat până acum patru echipe din zona Golfului Persic: Al Hilal (Arabia Saudită), Al Sadd (Qatar), Al Ain şi Al Ahli Dubai (ambele din Emiratele Arabe Unite).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite