Seară spectaculoasă în Liga Campionilor! Chelsea - AC Milan 3-0, Benfica -PSG 1-1, Real Madrid - Sahtior 2-1

0
Publicat:

Fanii fotbalului au avut parte de o nouă seară spectaculoasă în Liga Campionilor. După ce marți au fost înscrise nu mai puțin de 24 de goluri în 8 meciuri, miercuri a urmat o nouă zi și mai spectaculoasă cu 27 de goluri în cele 8 partide.

Champions League FOTO Shuttestock
Champions League FOTO Shuttestock

Ciprian Tătărușanu, titular în partida serii, Chelsea - AC Milan 3-0

Chelsea și AC Milan au fost capul de afiș în cea de-a doua seară a etapei a treia din grupele Ligii Campionilor. Chelsea își continuă seria de victorii și în Liga Campionilor, acolo unde a obținut 3 puncte extrem de importante împotriva italienilor. Grație acestei victorii, Chelsea a urcat pe locul secund în grupa E, la egalitate de puncte (4) cu AC Milan. Pe prima poziție se află Salzburg, formație care a câștigat la limită, scor 1-0 pe teren propriu cu Dinamo Zagreb. 

Juventus obține primele puncte în noul sezon din grupele Ligii Campionilor

Juventus a pornit mai greu în noul sezon din Liga Campionilor. Italienii au câștigat cu scorul de 3-1 pe teren propriu cu Maccabu Haifa, formație care a pierdut toate cele trei partide din grupa H. Juventus este doar pe poziția a treia, la diferența de 4 puncte de ocupantele primelor două locuri. PSG și Benfica au remizat în Portugalia, scor 1-1. PSG rămâne lider în grupa H, la egalitate de puncte cu Benfica.

10 goluri marcate în grupa G din care fac parte Manchester City, Dortmund, Sevilla și Copenhaga

Formația antrenată de Pep Guardiola a reușit o nouă victorie la scor pe teren propriu împotriva celor de la FC Copenhaga, scor 5-0. Haaland a marcat o nouă dublă și a ajuns este lider în clasamentul golgheterilor din noul sezon, cu 5 reușite. City este lider cu maximum de puncte și o medie de peste 3 goluri pe meci, în timp ce Copenhaga rămâne pe ultimul loc cu un singur punct obținut pe teren propriu cu Sevilla. Spaniolii sunt penultimii, tot cu un singur punct obținut după 3 meciuri. Sevilla a pierdut din nou la scor și pe teren propriu cu Borussia Dortmund, scor 1-4. Dormund își consolidează poziția secundă în grupa G.

Real Madrid, lider detașat în grupa F

Real Madrid are maximum de puncte după 3 etape într-o grupă din care mai fac parte Sahtior, RB Leipzig și Celtic. Real Madrid a câștigat cu scorul de 2-1 pe teren propriu împotriva ucrainenilor de la Sahtior. În celălalt meci al grupei, Leipzig a obținut primele 3 puncte pe teren propriu cu Celtic, scor 3-1. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite