Seara rezultatelor nebune: Dortmund a distrus echipa lui Simeone! PSG, şocată la Paris. Barcelona, prima apariţie fără Messi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Di Maria a salvat PSG de la o înfrângere ruşinoasă
Di Maria a salvat PSG de la o înfrângere ruşinoasă

Etapa a 3-a din faza grupelor Ligii Campionilor s-a încheiat cu câteva meciuri care, cu siguranţă, au stricat mai multe bilete la pariuri.

Europa fotbalistică aşteaptă cu nerăbdare El Clasico din weekend, atunci când Barcelona va primi vizita celor de la Real Madrid.

Ambele echipe au câştigat, la mijlocul săptămânii, în Liga Campionilor, însă un lucru e clar: dacă Barcelona s-a mai redresat, Real e departe de a-şi fi rezolvat problemele.

Miercuri seara, pe „Camp Nou“ catalanii au jucat primul meci fără Messi, cel care va fi indisponibil vreo cinci săptămâni, după ce şi-a fracturat mâna. Chiar şi fără starul argentinian însă, Barcelona a câştigat, relativ uşor, în faţa celor de la Inter Milano. Rafinha (32) şi Jordi Alba (83) au înscris în aplauzele lui Messi, aflat în tribune, iar Barcelona a avut şi o bară în repriza a doua.

VEZI GOLURILE MECIULUI BARCELONA - INTER 

Atletico Madrid, „găurită“ în Germania

O victorie a lui Dortmund în faţa lui Atletico Madrid nu reprezintă vreun miracol în fotbal. Maniera în care nemţii au învins însă, miercuri seară, a fost, cu siguranţă, peste aşteptările celui mai optimist suporter al Borussiei.

Pe „Signal-Iduna-Park“, liderul din Bundesliga a dezmembrat sistemul defensiv al lui Diego Simeone, marcând de patru ori pentru un succes de răsunet (Witsel 38, Guerreiro 73, 89, Sancho 83).

Atletico Madrid nu mai luase patru goluri într-un meci de la 24 mai 2014, atunci când a pierdut finala Ligii Campionilor în faţa celor de la Real Madrid, după prelungiri, scor 1-4!

VEZI GOLURILE MECIULUI DORTMUND - ATLETICO MADRID

PSG, salvată în minutul 90+3

Paris Saint-Germain şi-a propus să câştige Liga Campionilor, însă, deocamdată, francezii „tremură“ pentru ieşirea din grupe! La jumătatea drumului, echipa pregătită de Thomas Tuchel e doar pe locul 3, care duce în 16-imile Ligii Europa!

Miercuri seara, pe „Parc des Princes“, Napoli a condus de două ori prin Insigne (29) şi Mertens (77). Un autogol al lui Mario Rui (61) a egalat scorul la unu, pentru ca Di Maria să-şi salveze apoi echipa de la o înfrângere ruşinoasă, acasă, în minutul 90+3.

VEZI GOLURILE MECIULUI PSG - NAPOLI

Liga Campionilor, etapa a 3-a

Miercuri

Grupa A

FC Bruges – AS Monaco 1-1

Dortmund - Atletico Madrid 4-0

Clasament: 1. Dortmund 9p, 2. Atl. Madrid 6p, , 4. Monaco 1p, 4. Bruges 1p

Grupa B

PSV Eindhoven – Tottenham 2-2

Barcelona - Inter Milano 2-0

Clasament: 1. Barcelona 9p, 2. Inter 6p, 3. Tottenham 1p, 4. PSV 1p

Grupa C

PSG – Napoli 2-2

Liverpool – Steaua Roşie 4-0

Clasament: 1. Liverpool 6p, 2. Napoli 5p, 3. PSG 4p, 4. Steaua Roşie 1p 

Grupa D

Lok. Moscova – Porto 1-3

Galatasaray – Schalke 0-0

Clasament: 1. Porto 7p, 2. Schalke 5p, 3. Galatasaray 4p, 4. Lokomotiv 0p

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite