Se va ţine de cuvânt Dan Adamescu? Patronul Oţelului a promis un buget de 800.000 de euro pentru Liga a II-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Grigore Adamescu
Dan Grigore Adamescu

Vlad Răpişcă, administratorul special al fostei campioane Oţelul, a spus care sunt resursele financiare pentru sezonul următor, în care gruparea de la Dunăre va evolua în Liga a II-a.

“Obiectivul este clar pentru sezonul următor, promovarea. Mizăm pe un buget în jurul sumei de 800.000 de euro, care va fi asigurat în mare parte de către acţionariat, care ne-a confirmat sprijinul, câţiva sponsori cu care suntem în discuţii avansate şi eventuale vânzări de jucători”, a explicat Răpişcă,
El a precizat că nu se vor face schimbări nici la nivelul conducerii administrative şi tehnice, urmând a se continua în formula: Ovidiu Burcă – manager sportiv, Cristian Munteanu – team-manager şi Florin Marin - antrenor principal. “Toţi trei trei şi-au exprimat dorinţa de a rămâne la echipă, pentru a o readuce în Liga I”, a spus Răpişcă.

Şeful lui Răpişcă, milionarul Dan Grigore Adamescu, se află în arest la domiciliu din august 2014. Adamescu a fost condamnat în luna februarie la patru ani şi patru luni de închisoare  în dosarul în care este acuzat că ar fi mituit doi judecători pentru ca aceştia să dispună soluţii favorabile în cazul unor dosare de insolvenţă ale unor firme la care omul de afaceri era acţionar. În acelaşi dosar, judecătorul Mircea Moldovan a primit 22 ani de închisoare. Decizia nu este definitivă.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite