Se târăsc spre primul loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oţelul, Timişoara şi Vaslui visează să câştige campionatul, însă nici una n-a învins în ultima etapă! Mai mult, gălăţenii sunt fără victorie de trei runde, la fel şi bănăţenii, iar moldovenii tocmai au fost învinşi la Cluj.

În ciuda sincopelor din ultima perioadă, Dorinel Munteanu încearcă să-şi păstreze optimismul. „Într-adevăr, există o scădere în evoluţia băieţilor mei, dar eu cred în continuare în ei şi în unitatea echipei. Sunt încrezător că vom ieşi campioni. Am stat atâtea etape în fruntea clasamentului şi merităm să câştigăm titlul", ne-a spus tehnicianul Oţelului.

„Cine nu vrea locul 1 să plece!"

Antrenorul ceh al Timişoarei crede în visul bănăţenilor de a termina pe primul loc, exact în anul în care sărbătoresc 90 de ani de la înfiinţarea clubului. „Am avut alte obiective stabilite iniţial, dar în acest moment cu toţii ne dorim titlul, iar cine nu-şi doreşte asta, nu are ce căuta aici. Avem o şansă mare de a câştiga. Poate nu jucăm bine, dar arătaţi-mi o echipă care joacă bine. Vom lupta pînă la ultima etapă", a afirmat Duşan Uhrin jr.

Porumboiu şi teoria conspiraţiei

Vasluienii nu şi-au pierdut încrederea în şansele la titlu după înfrângerea de la Cluj, contra CFR-ului. „Este un campionat care se joacă până în ultima etapă. Pot apărea surprize", a spus antrenorul Viorel Hizo. Totuşi finanţatorul moldovenilor, Adrian Porumboiu, vede o conspiraţie împotriva formaţiei sale: „La ce arbitraje sunt, cum să mai speri la titlu? N-avem nicio şansă când vedem că suntem tocaţi aşa. La Cluj a fost un arbitraj de divizie comunală. În ultimele etape, ne rămâne doar să ne prezentăm. O să ia campionatul cine trebuie, nu noi". 

Programul candidatelor la titlu

Oţelul Galaţi

Gaz Metan Mediaş (a)
CFR Cluj (d)
Universitatea Craiova (a)
Victoria Brăneşti (d)
Poli Timişoara (a)
Astra (d)

Poli Timişoara

„U" Cluj (d)
FC Braşov (a) 
FC Vaslui (d) 
Unirea Urziceni (a)
Oţelul Galaţi (d)
Dinamo (a)

FC Vaslui

Universitatea Craiova (a)
Victoria Brăneşti (d)
FC Timişoara (a)
Astra (d)
Sportul Studenţesc (a)
Pandurii Tg. Jiu (d)

Steaua

Pandurii (d)
Gloria Bistriţa (a)
Rapid (a)
Gaz Metan Mediaş (d)
FCM Tg. Mureş (a)
CFR Cluj (d)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite