Se întâmplă în Liga I. Jucătorii unei echipe îşi spală echipamentele acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proaspăt promovată în Liga I, Corona Braşov se află într-o situaţie ilară pentru primul eşalon românesc, iar jucătorii sunt protagoniştii unei scene neobişnuite.

Corona Braşov iese din tiparul echipelor din Liga I prin prisma condiţiile pe care le oferă jucătorilor săi. Astfel, fotbaliştii sunt nevoiţi să-şi întreţină echipamentele singuri, pe care le spală acasă, notează onlinesport.ro.

Echipa braşoveană se află în faţa unei noi provocări, în vederea abordării sezonului 2013/2014 în primul eşalon românesc, după ce la începutul lunii iunie, Federaţia Română de Fotbal a anunţat acordarea licenţei de Liga I pentru formaţia de sub Tâmpa. În ciuda acestei reuşite, Aurel Ţicleanu, unul dintre oficialii echipei, a declarat că nu se ştie încă dacă echipa va putea face faţă în cea mai bună divizie de fotbal din ţară.

Reunirea jucătorilor a fost amânată de pe 12 iunie pentru săptămâna viitoare, din cauza problemelor financiare. Astfel, în contextul restanţelor salariale, jucătorilor li s-a comunicat prelungirea vacanţei până luni, zi în care va reveni la antrenamente şi cealată echipă din oraş, FC Braşov.
Corona a promovat în Liga I pentru prima dată, la finalul unui sezon considerat cel mai bun din istoria clubului. Pentru atacarea primului eşalon românesc sunt programate două cantonamente, unul intern şi altul extern. Una dintre variantele vehiculate pentru organigrama clubului este cooptarea lui Nae Manea în conducere, care a lăsat deschisă discuţia pentru negocieri.

2008 este anul înfiinţări echipei de fotbal Corona Braşov

5 sezoane au fost necesare pentru promovarea în Liga 

Ştiri pe aceeaşi temă:

Toate amicalele din vara aceasta: ce meciuri pregătesc echipele din Liga I

Cu Naşu' şi Dragomir la judecată! S-a stabilit primul termen al procesului în care sunt acuzaţi de abuz în serviciu

VIDEO 2.000 de fani au făcut atmosferă în tribune la reunirea Petrolului Ploieşti

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite