Se dezintegrează Real Madrid: s-a dus Mourinho, pleacă şi cel mai bun marcator al echipei după Ronaldo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Higuain (stânga)
Higuain (stânga)

La capătul unui sezon în care au ratat titlul, Cupa Spaniei, dar şi Liga Campionilor, „galacticii“ sunt părăsiţi, rând pe rând, de oamenii care, cândva, erau consideraţi esenţiali pentru succesul echipei.

E din 2007 la Real Madrid, singurul club pentru care a evoluat în Europa, a bifat 105 goluri în 188 de apariţii, însă aventura sa în capital Spaniei se va încheia în această vară. 

Gonzalo Higuain (25 de ani) e aproape de a finaliza transferul său, în Italia, la Juventus Torino. Negocierile au fost confirmate şi de oficialii campioanei Italiei din ultimele două sezoane, directorul sportiv, Giuseppe Marotta, spunând că actele vor fi semnate în curând.

Conducătorii torinezilor s-au înţeles deja cu Higuain, care va încasa un salariu de 6 milioane de euro, însă n-au încheiat tratativele cu cei de la Real. Spaniolii cer 25 de milioane de euro, în timp ce italienii vor să plătească 20 de milioane de euro.

În acest sezon, Higuain a fost al doilea marcator al „galacticilor“ în La Liga, argentinianul punctând de 14 ori în campionat, în timp ce colegul său, Cristiano Ronaldo a înscris 34 de goluri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite