Scor alb în meciul FC Botoșani – Oțelul Galați. Ambele echipe rămân fără victorie în campionat

0
Publicat:

Mihai Ciobanu, antrenorul echipei FC Botoșani, s-a arătat nemulțumit de sistemul VAR din Superliga, după remiza cu Oțelul Galați.

Faza de joc din meciul FC Botoșani-Oțelul FOTO arhivă Adevărul
Faza de joc din meciul FC Botoșani-Oțelul FOTO arhivă Adevărul

Meciul dintre FC Botoșani și Oțelul Galați s-a disputat sâmbătă, în cadrul etapei a șasea din Superliga, pe Stadionul Municipal din Botoșani și s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

După această partidă, Mihai Ciobanu și-a amintit de una dintre declarațiile lui Mircea Lucescu, antrenorul român în vârstă de 78 de ani de la Dinamo Kiev, cu privire la introducerea sistemului VAR.

Suntem încă în perioada de căutări. L-am adăugat la nucleul echipei pe Friday Adams. A fost un joc închis între două echipe în suferinţă. Nu am reuşit să desfacem apărarea Oţelului.

Rândul trecut a fost un record când am aşteptat decizia VAR. Am înţeles că nu pot calibra unghiurile şi aşa mai departe. Dacă putem face ceva, vrem să îi ajutăm. Aducem utilaje, mai punem postamente, facem ceva.

O să ajungem la vorba lui Mircea Lucescu care spunea că VAR-ul va distruge fotbalul. Vrem ca la meciul următor să nu mai stăm la mâna arbitrului!”, a spus Mihai Ciobanu, după meci.

Dorinel Munteanu, nemulțumit și el de arbitraj

Dorinel Munteanu, antrenorul de la Oțelul Galați, și-a arătat și el nemulțumirea față de sistemul VAR.

„Am crezut că arbitrul ne va da penalty 100%, dar s-a descoperit altă invenție, că trebuie să fie un atac foarte dur ca să se dea penalty. Trebuie să ne acomodăm noilor reguli. De arbitraj n-am ce să comentez.

Sunt puțin supărat, dar asta este. Adversarul nostru a fost unul bun, ne-a supus presiunii în repriza a doua, însă ocazii clare nu și-au creat nici ei (n.r. cei de la Botoșani)”, a spus Dorinel Munteanu.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite