Schut: "Voi purta cu mine toată viaţa suferinţa lui Mihai Neşu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul echipei FC Utrecht, Alje Schut, a declarat pentru publicaţia Voetbal International că se roagă în fiecare zi pentru ca Mihai Neşu, pe care l-a accidentat grav la un antrenament, să se facă bine, şi că va purta cu el toată viaţa suferinţa românului.

"În primul rând vreau să spun că nu sunt o victimă. Aceea este Mihai şi din acest motiv a fost ciudat de la început faptul că am fost considerat o victimă. Victimă nu este cuvântul potrivit, toate atenţia trebuie să fie asupra lui Mihai. Nimic nu mai este la fel. Ceea ce s-a întâmplat m-a schimbat şi nu trece nicio zi fără să mă gândesc la incident şi la Mihai. Mă gândesc la el de cel puţin cinci ori pe zi, întotdeauna înainte de a dormi şi când mă trezesc, la cum se simte. Nu sunt o persoană religioasă, dar acum mă rog în secret în fiecare zi la Dumnezeu să îl facă bine. Mai ales în prima săptămână eram obsedat de faptul că mă simţeam neputincios. Îmi doream foarte mult să îl ajut pe Mihai, dar ce puteam face? Acum mă enervează mai puţin anumite lucruri. Lucrurile mărunte sunt total nesemnificative în comparaţie cu ceea ce i s-a întâmplat lui Mihai. M-am schimbat. Voi purta cu mine toată viaţa suferinţa lui Mihai", a spus Schut.

Mihai Neşu s-a accidentat, în data de 10 mai, la coloană în urma unei ciocniri cu coechipierul său Alje Schut, fiind transportat de urgenţă la spital, unde i s-a descoperit o vertebră cervicală fracturată. El a fost supus unei intervenţii chirurgicale de cinci ore, în care i-a fost refăcută vertebra fracturată din zona cervicală. În prezent, fotbalistul român se află într-un centru de recuperare.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite