Schumi se plânge de maşina pe care Mercedes i-a pus-o la dispoziţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revenit în Formula 1 anul acesta, Michael Schumacher nu a reuşit rezultatele cu care ne obişnuise. Germanul a declarat pentru Eurosport că de vină este maşina, care nu se potriveşte stilului său.

Schumi este nemulţumit! Şi are toate motivele să fie. După douăsprezece curse la care a participat, anul acesta, germanul nu a reuşit să urce vreodată pe podium - în comparaţie, colegul său, Nico Rosberg, a reuşit-o în două rânduri şi are şi un număr mai mare de puncte (94, faţă de 38). Chestionat, multiplul campion mondial a explicat situaţia în felul următor: "Când privesc clasamentul nu pot să fiu mulţumit. Sunt motive pentru care întârzierea este atât de mare. Este vorba despre maşina pe care o am. Ea este un vestigiu al celei de anul trecut. Modelată, modificată şi dezvoltată pentru noi. Monopostul nu funcţionează în armonie nici cu pneurile, nici cu piloţii. Evident, vom petrece mult timp pentru a ne asigura că maşina de anul viitor va fi mult mai competitivă", a spus germanul.

Nemulţumirea lui Michael Schumacher mai are o explicaţie. În 2009, Brawn GP a câştigat ambele titluri mondiale folosind monopostul BGP01 în condiţiile în care echipa a avut un buget redus ca urmare a retragerii constructorului Honda. Anul acesta, Mercedes a realizat bolidul W01 pornind de la BGP01 şi, în mod normal, el ar fi trebuit să fie superior. Ceea ce nu s-a întâmplat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite