Schimbare de antrenor la naţionala feminină de handbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia Română de Handbal anunţă o schimbare importantă de antrenor petrecută pe banca echipei naţionale feminine.

Costică Buceschi s-a despărţit de naţionala României de handbal feminin, după ce a ocupat funcţia de antrenor secund din octombrie 2015. În acelaşi an, Buceschi a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial din Danemarca. el va rămâne antrenor principal la Dunărea Brăila.

 "Federaţia Română de Handbal anunţă că noul antrenor secund al Echipei Naţionale de Senioare este Horaţiu Paşca. El se va alătura echipei conduse de Ambros Martin începând de azi. F.R.H. îi mulţumeşte lui Constantin Buceschi (care şi-a încheiat colaborarea cu antrenorul principal Ambros Martin, de comun acord) şi speră să colaboreze cu acesta şi în viitor, în alte proiecte.

Alexandru Dedu, Preşedintele F.R.H.: Vreau să-i mulţumesc lui Costică pentru munca depusă. Profesionismul de care dă dovadă în fiecare zi şi rezultatele pe care le-a obţinut îl recomandă ca antrenor al oricărei echipe. În acelaşi timp. doresc să-i urez bun venit lui Horaţiu Paşca. Sunt convins că va fi la înălţimea cerută de una dintre cele mai bune naţionale ale lumii şi că va contribui din plin la obţinerea unei performanţe majore în noul ciclu olimpic.

Noul antrenor secund al Naţionalei, Horaţiu Paşca, are 36 de ani şi este antrenor principal al echipei CSM Bistriţa. Între 2013 şi 2014 a antrenat Universitatea Jolidon Cluj, cu care a terminat campionatul pe locul IV şi cu care a participat în sferturile de finală ale Cupei EHF. Horaţiu Paşca are o experienţă importantă la nivel de juniori şi a promovat mai multe jucătoare în loturile naţionale, la diferite niveluri de vârstă" , se arată în comunicatul postat pe site-ul FRH. Body

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite