Scene şocante: CFR s-a făcut de râs pe teren, dar şi după meci! Bătaie ca-n filme sub ochii sârbilor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Copilu (dreapta), dat afară de la CFR, alături de Şumudică
Marian Copilu (dreapta), dat afară de la CFR, alături de Şumudică

Debandadă la Cluj, după returul cu Steaua Roşie Belgrad, care a declanşat un „cutremur“ la club. Şi nu doar prin demiterea antrenorului Marius Şumudică, alături de preşedintele Marian Copilu.

Prăbuşire zgomotoasă, la CFR Cluj! În ultimele zile, cei din conducere au tot negat că există probleme în cadrul lotului, deşi ele erau evidente, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Înfrângerile cu Steaua Roşie Belgrad, atât în tur (0-4), cât şi în retur (1-2), au aruncat însă gaz peste focul mocnit al acestei situaţii. Rezultatul? Unul exploziv! Şumudică, stafful său şi preşedintele Marian Copilu au fost daţi afară, la miezul nopţii, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Iar apoi, în presă, la Monitorul de Cluj, au apărut imaginile filmate de jurnaliştii sârbi, veniţi la Cluj, pentru returul cu CFR. Pe imagini se vede cum oameni de la CFR s-au luat la bătaie după meci.

Iniţial, s-a spus că imaginile au fost filmate în vestiar. Astăzi dimineaţă însă, Digi Sport a venit cu o altă variantă: Bătaia ar fi avut loc în biroul preşedintelui Marian Copilu! Incidentul ar fi pornit de la un conflict verbal dintre juristul clubului, Ioan Ivaşcu şi un fost masor. Treptat, lucrurile ar fi degenrat şi astfel s-ar fi ajuns la scenele de mai jos, de-a dreptul şocante. 

Digi Sport susţine că masorul atacat l-ar fi sunat pe patronul Neluţu Varga, iar acesta şi-ar fi trimis bodyguarzii la faţa locului!

VEZI BĂTAIA DE DUPĂ MECI, LA CFR CLUJ

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite